hejsa
Jeg har det der lange kedelige glatte hår, som er i forskellige længder og som er farvet helt mørkt, men hvor de lyse konstant kommer frem når håret vokser ud.

Jeg har fået farvet håret så mange gange nu, at det er blevet en tone mørkere for hver gang. Jeg startede med at være meget lys chokoladebrun – til jeg nu er næsten bitter sort, hvilket har givet mig et næsten Goth-look (og det er jeg ked af)

Hvad vil du anbefale at jeg får gjort ved håret?
Jeg vil gerne tilbage og få den farvede lyse-brune farve igen. – hvordan gør jeg det?

Mht til ny frisure, så savner jeg imspiration til hvordan en halv-gammel (36) kvinde som jeg, får et mere sofistikeret ungdommeligt og samtidigt et sexet look. – Hvad vil du anbefale mig?

Billedet jeg har vedhæftet er den farve og længde jeg har nu, bortset fra at jeg har fået lavet pandehår i Pernille Rosendahl-stil.

Håber du har tid og lyst til at hjælpe.

mvh Anette

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Annette !

Du har jo et væld af gode muligheder foran dig ;-)
Dit hår ser umiddelbart, ud fra billedet, ikke specielt medtaget ud. Det er et godt udgangspunkt for muligheder i den lidt lysere farve verden. Man kan gå til din farve på flere forskellige indgangsvinkler og en egentlig uddybning af det, vil kræve en live konsultation. Måske reflektering el afrens, men svært at sige konkret ud fra et billede.

Hvis du er kbh´s området er du selfølgelig velkommen.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter