Hej Jesper.
Jeg står i et lille problem her og håber du kan hjælpe mig!
Jeg er en pige på snart 17, og har farvet mit hår siden jeg var ca 12-13 år.
Jeg har haft helt blond, brunt, sort, rødt, pink, gult osv. osv. farvet hår.
Min normale hårfarve er sådan lidt mørkblond.
Men de sidste 2 år nok har jeg haft sort hår. men så her for noget tid siden fik jeg afbleget det og farvet det skrigene rødt men blev hurtigt træt af det da det jo er skylle farve og kræver farvning ca hver 14’s dag! Så det blev farvet sort igen. Så mit hår er ved at være rimelig slidt! :(.
Men nu tænker jeg så at det skal lysnes ved godt det ikke bare er lige en afblegning og så wupti, men det jeg har tænkt er at evt. afblege det og så farve det lysbrunt og dernæst en masse lyse striber men altså tror du det vil kunne lade sig gøre og om det kan holde til det?!
Altså man kunne jo os bare lave en masse striber igen og igen med små mellemrum men da jeg havde lyst hår med sorte striber kom det til at se gråt ud?
Håber du kan hjælpe mig!

Kærlig hilsen Janni. (:

Ps. Billede af mit hår og faven jeg gerne vil opnå

Hej Janni !

Det er et håbløst projekt og jeg neber ikke dit hår vil kunne holde til en sådn omgang. Jeg kan jo godt fornemme på de billeder du vedhæfter at det ikke er kort hår du higer efter. Måske en let mildt afrens og derefter en brun farve kunne være første skridt på vej mod noget lysere. Med tid kommer råd, det er et langtids projekt du går i gang med.

Mvh
Jesper Buch