Hej Jesper

Jeg skrev til dig, her for noget tid siden, men har ikke fået svar på mit spørgsmål, så måske er der sket en fejl, da jeg sendte mit spørgsmål 🙂

Jeg er en pige på snart 16 år, og jeg farvede mit hår kastanjebrunt i en periode, altså hjemmefarvning. Jeg har ikke farvet mit hår i lang tid nu, og jeg har store udgroninger, som dog ikke ser dumt ud. Men jeg er ved at være godt træt af det rødlige som går fra cirka mine ører og ned. Jeg prøvede engang at farve mit hår farven lysebrun, men da mit hår blev fuldstændig sort og min tålmodighed var lille, valgte jeg at farve det kastanjebrunt igen dagen efter. Siden da har jeg ikke farvet det, men kunne godt tænke mig at komme af med den rødlige farve, da det får mit hår til at se slidt ud. Tror du, at jeg kan farve mit hår en gylden brun, uden at det bliver alt for mørkt?

Hilsen mig

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Dig !

Sjovt nok, jeg syntes jeg har svaret en gang. Men her for du mit svar igen : Du har flere forskellige grundlag at farve på og kan derfor IKKE bare komme en anden farve ud over og forvente et pænt ensartet resultat. Jeg vil anbefale dig IKKE at farve dit hår selv, men søge proffesionel hjælp. Min anbefaling vil være refekterende farver i striber, med forskellige nuancer.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter