Hej Jesper.

Håber virkelig du vil svære på de her spørgsmål..

Jeg er en pige på snart 18 år, og jeg har fået mit hår farvet siden jeg var ca. 13 år hos frisøren. Jeg startede med at få mit hår farvet med lyse striber, som jeg fik gjort ca. hver tredje måned, indtil for et halvandet år siden.

Der fik jeg så mit hår farvet platinblond et par gange, og derefter ville jeg så gerne have en forandring, så derfor gik jeg det farvet orange/rødt med henna. Men farven fes desværre ud efter et par enkelte hårvaske, og var utrolig glad for den rødlige farve, så valgte at begynde at farve det selv med en hidsig rød farve. Det gjorde jeg ca. hver trejde uge i et halvt år. Men da det blev mere og mere brunligt valgte jeg at få nogle lyse striber i mit hår hos friøren for at få den fede røde farve tilbage. Da fik jeg det farvet med noget der hed Elumen, men det fes os bare ud af håret.

Nu har jeg bare en meget lys brunlig farve i håret, og der er kommet et par cm’ers udgroning i nu. Jeg vil meget gerne have mit lange lyse hår tilbage. Selvfølgelig, bliver man nødt til at farve det, men hvordan kan det gøres på den mest skånsomme måde, med et rigtig flot resultat, og uden det ligner en ‘hjelm’. Vil gerne have der skal være forskellige lyse farver i.

Synes ikke selv mit hår føles så slidt, selvom det er blevet meget mishandlet. Men bruger også hårkur flere gange om ugen, hvor jeg bare lader det sidde i så længe jeg gider. Og spiser silica. Og glatter og føntørrer kun hår i weekenden. Og det er ca. tre måneder siden det sidst blev klippet.

Hvad ville du give mig af råd, til at få sundt og lyst hår?

Håber du kan hjælpe mig med nogen svar. 🙂

Mvh. Stine

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Stine !

Sundt lyst hår...........Nej det kan ikke lade sig gøre i dit tilfælde. Med hele den lange farve historie du ridser op, KAN din kosmetiske tilstand IKKE være god. Der ud over har du farvet det selv hver 3. uge i halv andet år og med tidligere henna behandling under. Dine forventninger til et fremtidigt blond, smukt og fler nuance farvet resultat er helt urealistisk. Jeg tror helt ærligt ikke der er mange frisører, der med deres faglige stolthed i behold vil gå i gang med denne opgave.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter