Permanetet og farvet??
Hej Jesper jeg har lige et spørgsmål til dig.
Her for næsten 6 uger siden fik jeg lavet permanente krøller i mit hår.
Nu overvejer jeg så at hjemmefarve mit hår mørkere, kan jeg godt det?? Jeg har gjort det en 3 gange før, og hende der lavede mine krøller kommenterede det også, men sagde ingenting om at jeg ikke måtte gøre det igen nu når jeg har fået lavet krøller…
Hvis jeg ikke selv må farve mit hår må jeg så godt få det gjort ved frisøren?? Og hvornår kan jeg godt farve det igen?? Kan jeg godt gøre det ca. en uge før jeg får lavet krøller igen??
Jeg har også lige et andet spørgsmål:
Jeg synes nemlig at min hårfarve falmer ret hurtigt efter at jeg har farvet det, i forhold til hvordan det gør på andre personer. Vil det hjælpe hvis jeg får det farvet hos frisøren??
Til allersidest har jeg lige et enkelt spørgsmål mere:
Jeg synes nemlig godt at mine krøller kan komme til at se lidt kunstige ud – har du et godt råd til hvordan de kan komme til at se mere ægte og naturlige ud??

På forhånd mange tak for hjælpen!!

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Din farve falmer hurtigt, Fordi den kosmetiske tilstand er ringe. Normalt er hovedreglen enten permanent eller farve, ikke både og. Så det er kun helt naturligt at du ikke kan få dine nye krøller til at se naturlige ud. Og til sidst Nej du skal selvfølgelig aldtig selv lege med kemi i håret hjemme!!

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter