hej Jesper Buch.

ved ikke rigtig hvor jeg skal begynde men jeg vil prøve og forklare det så godt jeg kan.
min naturlige hårfarve er mørkblond.
her det sidste lille halveår har jeg hjemmefarvet det lysblond, og med gode resultater. men igår der jeg så skulle til at farve det igen, gik det galt. mit hår er nu gult og ved ikke hvad jeg skal gøre. vil rigtig godt havde min naturlige hårfarve tilbage, er det muligt? hvis ikke vil jeg bare godt havde et hår der ser naturligt lyst ud som billede 1 viser. vil godt ofre pengene på en frisør, men hvor meget vil det kommmer til at koste, hvis de først skal trække farven ud og så farve det til den ønskede farve. det bliver jo en formue? og har ikke særlige mange penge og mine forældre er ikke villige til at betale hvis det ikke bliver min egen hårfarve jeg for.
håber du vil svare og kan hjælpe mig, for kan ikke gå nogen steder med det her gulehår.
venlig hilsen den fortvivlede teenager s:
p.s: jeg har vedhæftet nogle billeder så du kan se min naturlig hårfarve og den farvede og nu den pisgule, skal lige siges det er meget mere gult i virkeligheden.
2: naturlige hårfarve
3: den pisgule hjemmefarvet hår.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Der !

Du vil godt kunne blive indfavet i en mørkere tone end den du har nu, uden yderliger afrens eller affavning. Men du kan ikke bare få din egen farve tilbage. Den er jo trukket ud af de farveeksperimenter du har lavet. Gå ned til en god frisør som du har tillid til. Pris er selvfølgelig afhængig af hvilken frisør du benytter.

Mvh
Jesper Buch

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter