Hej Anne-Sophie 🙂
Har virkelig brug for et godt råd!
Jeg har desværre været så dum at farve mit hår mørkt efter et par års afblegning uden at farve det rødt først og det har jo selvfølgelig resulteret i grønt hår/ grønt skær og har derefter flere gange farvet det brunt igen og igen , men det er hvergang blevet grønt igen fordi farven ‘falder’ ud.
For en måned siden besluttede jeg mig for at gå til frisør så han kunne farve det rød og give mig en ordentlig omgang rød pigmentering eller hvad det nu var han kaldte det, og det blev virkeligt flot og næsten helt rødlilla, men nu er det væk igen og helt falmet og kedeligt, så mit spørgsmål er hvad kan jeg gøre? Kan jeg farve det en anden farve eller?
Tak på forhånd 😀

WonderBox - skønhedsabonnement
Kære D.
Desværre er det meget normalt at farven bliver ved med at falme og falde ud, når man farver på et afbleget hår, et afbleget hårstrå mangler alle pigmenter og står åbent efter afblegning, så selv om ma kommer anden farve på reagerer det anderledes end et sundt hår og det vaskes hurtigt af da hårstrået står åbent og er ødelagt.
Der er kun en ting at gøre lægge farve på igen og igen, helst en mild toning eller naturfarve og derefter give det hårkur og hårkur for at lukke det så meget som muligt.
Flere gang der kommer farve på jo bedre holder det.
Så farv det igen og husk at komme både varm og kold farve i så bliver det mest naturligt.
venlig hilsen
Anne-Sophie
WonderBox - skønhedsabonnement