Hej:)
Jeg er en pige på 15 der kommer fra sønderjylland. Førhen havde jeg et langt flot fyldigt hår, men jeg var så dum at klippe det af fordi jeg ville prøve noget nyt. det har jeg så virkelig fortrudt nu og kunne virkelig godt tænke mig at få det gjort langt igen. men jeg har bare hørt at det skader dit eget hår. gør det det?
Og hvis man vil farve det kan man så også godt det ? Og ved du hvor i sønderjylland jeg kan få det gjort, jeg bor tæt ved Aabenraa?

Hilsen Mig:)

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Mig.

Hvis en hairextension er gjort korrekt , så er det bestemt ikke noget der skader ens eget hår. Der har været nogle sager i de seneste år med nogle der har fået lavet extensions hvor det er gået ud over deres eget hår, men det er bestemt ikke noget der bør og må ske.
Ja extensions kan godt farve - men det afhænger meget af kvaliteten af det hår der er brugt. Jo dårligere kvalitet, jo dårligere bliver resultatet hvis man prøver at farve det. Normalt er det ikke nødvendigt at få farvet sine extensions, da man jo vælger den farve man gerne vil have - er den forskellig fra ens egen hårfarve, så er det ens eget hår man farver ikke sine ekstensions. Det er klart hvis man på et senere tidspunkt vil skifte farve, så er det vigtigt at ens ekstensions er af en kvalitet, der muliggør at de kan farves.
Jeg ved at Elgaard in - der har saloner i hele Jylland, meget snart vil begynde på extensions, så der skulle der være en mulighed om ikke så længe

Mvh.

Vicky
WonderBox - skønhedsabonnement