Hej
Jeg har hele mit liv drømt om at have langt hår. Jeg fylder snart ungdommelige 47 år og det er endnu ikke lykkes mig at får mit fine, tynde hår til at være længere end 10-15 cm før jeg bliver træt af det og klipper det af. Har mange gange hørt om hair extensions, men tør ikke rigtig fordi jeg er bange for at det ikke holder i mit ekstremt fine hår. Findes der en påsætningsmetode der også egner sig til tynd, fint hår, uden at det falder af efter få dage?
Ps.: da jeg er tysk født, har jeg også kigget på jeres tyske hjemmeside – et tip: får den redigeret af én, der taler tysk – det er en gang vrøvl og synd for jeres ellers flotte og informative hjemmeside.
Mvh.
Edith

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Edith.

Extensions i meget tyndt / fint hår.

Du rammer lidt af et problem her. Det er nemlig ikke alle hårtyper der kan bære at få lavet extensions. Med udgangspunkt i meget fint og tyndt hår, så kan man normalt godt lave extensions, men de skal tage udgangspunkt i hårtypen. Dvs. det hår der skal påsættes skal også være meget fint / tyndt (dette kan skaffes) og det er ikke altid muligt at forlænge med hår af maximal længde (25-30 tommer), men det vil oftest være muligt at forlænge med 15-20 tommer. Problemet er om resultatet vil stå mål med dine forventninger. Ønsker du meget langt og fyldigt hår, så må vi desværre skuffe dig, det vil næppe være muligt.

Så afhængig af dine ønsker - så skulle det nok være muligt at finde en løsning der giver dig en rimelig forlængelse. Du skal dog være meget opmærksom på at det ikke er uden gener for dig, forstået sådan at du kommer til at benytte en del mere tid på pleje af dit nye hår end du nødvendigvis er vant til. Der er markant forskel på hår der er 10-15 cm. lang og hår der er 30 - 40 cm. langt. Er du forberedt på at benytte den fornødne tid til pleje af håret, så er det ikke umuligt at dine extensions vil kunne holde 3-4 måneder, men så heller ikke længere.

TYSK - tusind tak for dine kommentarer , vi ved det godt og arbejder på at få beskrivelserne oversat til korrekt tysk - det andet er lige pinligt nok :-)

Mvh.

Vicky
WonderBox - skønhedsabonnement