Hej vice… jeg har ca 10 cm lidt ødelagt glat lyst hår.. jeg ønsker mig meget at få lange krøller.. kan i lave det med extensions 55 cm og hvad vil det koste mig? Kan man slet ikke se der hvor limen er limet fast? Hvor store er totterne? Kan i forklare mig lidt mere om dem?

Mvh Mille

Hej Mille.

Med hensyn til extensions med krøller, så er der 2 muligheder. Den ene hvor vi benytter glat hår som du / vi så selv krøller når du har lyst til det. Den anden er hvor vi benytter curly hår, dvs. hår der er krøllet fra starten og som ikke mister krøllerne. Der er umiddelbart ikke den store pris forskel på om du vælger den ene eller den anden løsning ca. 100 kr. i forskel. En extension med fuldt hår i ca. 55 centimeters længde vil koste omkring 4500 kr.

Kan man se hvor håret er påsat ? - Det kan man under normale omstændigheder ikke. Roder man rundt i håret - dvs. hvis en af dine veninder eller lignende, spreder dit hår og kigger helt nede ved din hovedbund så kan man se det, men i dagligdags brug så kan man ikke se det. Du er velkommen til at komme forbi og se Mette i Pistolstræde eller Julie eller mig i Valkendorfsgade vi har alle extensions. Totternes størrelse er individuel i forhold til den hårstruktur / tykkelse som den enkelte kunde har.
Vi er i den situation at vi kan bestemme den enkelte hår tot størrelse så den bliver optimal overfor kundens eget hår. På samme måde kan vi også blande relekser, forskellige farver i de enkelte totter således at vi opnår et resultat der bliver så overgangsfrit overfor din egen hårfarve, at man ikke vil kunne se forskel.
Husk at du altid er velkommen til at kigge forbi os for at se systemet, håret, farverne og mulighederne inden du bestemmer dig.

Mvh.

Vicky