Hej, jeg overvejer stærkt at få extensions. Jeg har fine hårstrå men mange af dem og mit hårs længde er lidt over hvor bh’en sidder på ryggen. Det jeg drømmer om, er en tyk kant forneden(er meget tynd i spidserne nu) og lidt længere hår ca. 10 cm.
Hvor meget vil det ca. koste?
Og hvad er forskellen på at flette håret ind i baner og bruge keratin? Hvad ser mest naturligt ud?
Mvh. en overvejende ny kunde..

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej den overvejende.

Afhængigt af hvilken frisør du spørger, så har vi allesammen det bedste, flotteste og mest skånsomme system. Det er jo lidt tankevækkende, fordi det kan ikke være rigtigt.

Lad os istedet kigge lidt på de forskelle som vi - og jeg gentager - vi mener der er på de forskellige metoder.

1. Hår flettet ind i baner
Håret kommer i færdige baner . dvs. der er på forhånd bestemt hvor meget hår der sidder på x. antal centimeter, håret hår også en forudbestemt farve. Nogen mener at selve fletningen af håret har en tendens til at glide, og derfor ofte bliver strammet så meget op at det gør ondt på kunden, og kan ødelægge håret. Jeg tror selv at en erfaren frisør i denne teknik vil kunne lave et godt stykke håndværk, derfor er mine minusser ved systemet dette :

Hårets farve er bestemt på forhånd, hårets vægt pr. cm. påsat bane er forudbestemt og der levnes ikke de store muligheder for at ændre på disse faktorer.

Keratin påsætning:

Påsætning med pre keratinerede totter - alle totter på forhånd kapslet med keratin, dvs. der gives ikke muligheder for at ændre specielt meget på tottens tykkelse , farve eller vægt. Totten fastgøres vha. af varme tang, der smelter keratinen ved mellem 160 - 190 grader og nogle antyder at dette kan skade kundens eget hår.

Keratin påsætning af løst hår med lav temperatur keratin (det system vi benytter) - her kan vi selv bestemme den enkelte tots størrelse og vægt, og ved at blande flere nuancer af hår i samme tot kan vi opnå et meget spændende og meget meget naturtro refleks look. Vi kan faktisk ramme din egen hår farve incl. reflekser tæt på 100%. Vi påsætter selv keratin når vi har lavet en tot med en størrelse og farve der passer 100% til hvor den skal sidde. Keratinen vi benytter smelter ved ca. 60 grader og skader derfor abolut ikke deít eget hår. Ulempen ved vores system er at du hvis f.eks du går meget i sauna kan opleve at enkelte af totterne løsner sig pga. af en varmepåvirkning fra f.eks saunaen på over 80 grader - skulle dette ske, så giver vi naturligvis garanti og du kommer bare ind og får dette fixet.

Dette var en meget meget kort oversigt over forskelle , fordele og ulemper - husk spørger du en anden frisør med et andet system, så vil du nok få en anden holdning en min - vi er altså i branchen bestemt ikke enige om fordele og ulemper ved de enkelte systemer - så i bund og grund er det et spørgsmål om tillid - og referencer fra venner, familie, kolleger der har fået lavet ekstensions med et bestemt system der er afgørende for hvad mange kunder vælger.

Vi kan lave det resultat du ønsker, men jeg kan ikke give dig en pris uden at have set dit hår - men mellem 2000 - til. max. 4500 kr.

Mvh.

Vicky
WonderBox - skønhedsabonnement