Kære vice.
Mit håt har været farvet meget og er meget ødelagt. De sidste 8 måneder har jeg dog ikke farvet det og passet det godt med hårkure osv. I spidserne har det været farvet lyst og afbleget (Jeg har oprindeligt selv ret lyst hår, helt lyst om sommeren) Det er ca 10 cm langt og glat, og jeg vil så gerne have langt lyst hår som fylder godt. Er det muligt for jer at lave det så det ser naturligt ud selvom mit hår ikke er ret langt og tykt? Og hvad vil det koste når det både skal klippes, farves og suppleres med extensions? Så vil jeg også lige høre hvad det koster at få sine extensions sat på igen efter de 3 måneder og hvor mange gange håret kan genbruges? Mvh C

Hej C.

Vi kan lave extensions på 10 cm. hår, men det påsatte hår kan ikke være i fuld længde, da det så ikke vil se naturligt ud. Mit gæt er en forlængelse på 20 - 30 cm. Men igen skal du vide, jo længere hår jo mere arbejde for dig.

Dine extensions kan tages af og sættes på igen. Dette koster ca. 2500 kr (aftagning + påsætning) klarer du selv (med hjælp fra en ven/veninde/mor) så koster påsætningen ca. 1500 kr.

Dit extensions hår kan genbruges mange mange gange hvis du passer godt på det. Det er ikke usædvanligt med 4-6 gange - og mere hvis du er pertentlig.

Mvh.

Celina