Hejsa…

Jeg har langt hår, men det er megt tyndt. Og der falder bare så meget ud!!! Er virkelig bekymret, hvad skal jeg gøre? Desuden kan jeg ikke rede det ud, derfor bruger jeg balsam og hårkur, hvilket bare gør at det bliver fedtet. Jeg har brunt hår, men farver det rødt. Jeg vil gerne farve det lidt anderledes og klippe det anderledes. Men hvordan ???

Kathy M.

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Kathy.

For at skabe fylde i dit hår vil jeg anbefalde dig, at du får klippet en masse etager i dit hår, derved kan du også bevare længden og få et langt og fyldigt hår. Mht dit hårtab kan der lægge mange ting til grund for dette. Medicin forbrug, sygdom, sygdomme i hovedbunden m.m. Men alle fælder eller tabe noget hår, det er helt naturligt, men hvis du selv mener det er alamerende ville det være en god ide, at kontakte din læge.
Min filosofi er, at hvis man har brug for balsam, for at kunne rede sit hår ud, har man et problem. Dit hår er slidt og ødelagt og en del af længden ville have godt af, at blive klippet af. Derved ville dit problem blive afhjulpet.
Mht til farve nuancer til dit hår, vil jeg anbefale at du bliver farvet i mørke varme farver. Dette ville også synsmæssigt få dit hår til, at se både mere kraftigt og sundt ud, da mærke nuancer dæmper og mindsker.

Hilsen Helle fra frisørskolen Art of Style i Kolding

WonderBox - skønhedsabonnement