Hej Jesper. Jeg har virkelig meget brug for et Eksportråd omkring mit hår. Jeg har elastik hår. (Når jeg har vådt hår, kan jeg ikke redde det igennem, og når jeg trækker i det er det som om det springer som små elastikker) jeg har prøvet alt! Kur, den rette shampoo og balsam. Jeg glatter det aldrig, det kan nærmes ikke føntørres og det ser forfærdeligt ud!

Jeg blev klippet kort for 2 uger siden, og allerede nu, efter kun 2 uger er det som elastik igen. Det er som om det nu er blevet alt håret og ikke kun mine spidser mere. Jeg har ikke farvet det i rigtig lang tid fordi det begyndte at blive sådan her. Jeg bruger konstant olie i det for at det ikke skulle blive sådan her. Jeg er bange for at min eneste mulighed er alt få det klippet helt af, og det er mit værste mareridt!!! Det ville gøre mig ulykkelig.

Har du et godt råd? Et eller andet jeg kan gøre for at ikke skulle klippe det hele af?

Håber på svar.

Mvh. Jeanette

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!
Hej jeanette !Der må være noget der bliver holdt tilbage.!

Man får ikke bare lige pludselig elastik hår? Der må være take om en eller anden Form af kemisk overgreb, " permanent, lysfarvnimg e.lign."

Hvis håret har nået den tilstand er det desværre ødelagt og kan ikke bringes tilbage til sim naturlige tilstand. Så godt med klipperi og fremtidig kemisk omhu er kuren.Mvh

Jesper Buch
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!