Hej Jesper. Jeg læste dit svar til en, der spurgte om hun kunne få lavet en digital permanent, hvortil du svarede at det ikke kunne lade sig gøre at lave en permanent digitalt. Hvad hun talte om var en “japanese digital perm” eller “hot perm” http://en.wikipedia.org/wiki/Digital_perm (http://www.youtube.com/watch?v=KHn7nnMxqiE&feature=related her kan du se processen hos frisøren) hvor man kan lave bølger frem for krøller permanent.

Jeg læste hendes spørgsmål og ville bare påpege, at det altså var en rigtig metode. Hvis du får henvendelser fra en, som kender til et sted i Danmark, hvor man kan få en digital permanent vil jeg meget gerne høre fra dig.

Mvh. Nanna.

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej Nanna !Tak for dine link !

Jeg fandt dem ganske interessante ;)Mht "Digital permanent" som er et varemærke. Er der intet nyt under solen. I beskrivelsen på Wikipedia vil du se at de netop beskriver ingen synderlig forskel i den kemiske reaktion. Det resultat du ser kan skabes med de permanenter der er på markedet i dk i dag.Varm permanent er en løsning man gik væk fra engang i 40érne og er ikke anbefalelses værdig. Japansk hår er "sindsygt stærkt" og kan derfor tåle kemiske påvirkninger af en anden dimension end vores "mere skrøbelige" skandnaviske hår.Mvh

Jesper Buch
WonderBox - skønhedsabonnement