Hej Line Bomholt, Jeg er en teenager, som har fået skadet sit hår, ved at bruge glattejern dagligt. Nu har jeg så taget den beslutning at købe et skønsomt glattejern. Valget er mellem GHD Gold Classic Styler og HH Simonsen True Divinity Glattejern Titanium Crome. Hvilket et passer bedst med pris og kvalitet? Hvad er forskellen mellem dem(andet end prisen)?

Hilsen Cecilie Dittmann

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Kære Cecilie Det vigtigste inden du bruger glattejern er at du husker varmebeskyttende produkter! så du passer på det allerede der:-) Jeg kender desværre ikke hh Simonsen, men det nye Ghd har beskyttende plader på deres og ekstre varme elementer inden i,så det varmer mere ensartet og man derfor ikke skal igennem håret så mange gange:-) pris ca 1800,-

Loreal Paris har udviklet et nyt jern der hedder en steam pod den er lavet som et damp strygejern, "den er lidt stor" men super effektiv og skånsom, passer lige til sådan et hår som dit som er er medtaget l forvejen.

(den er også fantastisk til tykt krøllet hår:-) Pga dampen går det også hurtigt ,du kan også tage lidt større indelinger og håret bliver luftig og lækker glat :-) pris herhjemme ca 1600,- kan købes i frisør forretninger, der kan de kan også vejlede dig mht produkter der passer til dit hår:-)

Mange hilsner Line Bomholt
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter