kære jesper
Har altid haft problemer med mit hår i det fugtige danske vejr. Jeg har skulder langt hår med “sunde” kobberstriber i udført af ” hair by nature”.

Jeg bruger mange penge på produkter til håret og plejer det godt med kure og varme beskyttende creme inden mit dyre fladjern bliver brugt.

Men jeg føler mig snart til grin for både alt den tid jeg bruger på at gøre håret flot og glat, men også på alle de penge jeg bruger på det.For lige meget hvilket produkt jeg bruger syntes jeg tit at håret begynder at se spaltet og knækket ud ( små hår stritter ud)så snart der bare er lidt fugt i luften.
Har du et godt råd til hvordan jeg kan bevare glatheden/blankheden i mit hår i dette meget fugtige land.

kærlig hilsen marlene

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Marlene !

Jeg tror ikke det du oplever er spaltet hår !
Det er højst sandsynligt dit hår som regenererer og det er helt normalt og skal ske. Det bedste du kan gøre er at bruge noget som finish i det tørre hår. Her er mit råd til dig at du bruger et fugtgivende produkt. Afbilled dit hår som en svamp ! Hvis den er tør optager den fugtigheden udefra, hvis den er våd kan den ikke optage mere fugt. Det lyder enkelt og det er det. Og nej det behøver ikke være voldsomt dyrt, du skal bare passe på du ikke over gør det.

Jesper Buch

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter