Hej Marc.

Først vil jeg lige takke fordi det er muligt at få en seriøs prof. hjælp, og jeg er sikker på du er den helt rigtige at spørge.

år 2006 fik jeg desperat lavet en meget dårlig hår-extension i Spanien, kunst-hår 50cm lyst m. totter og snor. Utroligt tørt og knuderne gjorde mit eget hår blev helt kort. Jeg elskede mit lange men tynde lyse hår, og jeg har haft en kamp lige siden for at få det tilbage, Jeg har nu “remy”, clips-on. jeg plejer det som det skal, men det virker tørt nu allerede efter en uge. nu det 6 extension,prøvet alt og kun een gang har jeg været helt tilfreds. – kan det passe at det er remy jeg leder efter?
Problemet er, det mærkes og ser så dejligt ud i starten, men efter et par hårvask blir det hurtigt tørt, knækker og knuder sammen. Hjælp!!!

– er der en løsning???

Der er rigtig mange slags Remy-hair (indisk,persisk,asiatisk, europærisk…)- Hvikle remy er den bedste?

– hvilket hår, og extension ville du bedst anbefale?

På forhånd tak 🙂 Linda.


Hej Linda


Der er en løsning......Der er 2....! Den ene hedder Great length den anden hedder HairDreams. Det er 2 kvalitets mærker inden for extension hår. HairDreams er det bedste og det er ikke bare noget jeg siger - det er i en test med 8 fortskellige mærker. Men som du er inde på er remy hår desværre ikke tegn på kvalitet.
Hairdreams .dk og greatlength.com


Ha en dejlig dag

Marc Valentino