Jeg har en pige på 8 år som for 2 uger siden begyndte at tabe håret: Alopecia Areata. Nu er jeg begyndt at informere mig om parykker til børn, men synes det er meget svært at finde ud af det….
Vi bor i Sønderborg,bor tæt ved den tyske grænse, så det ville også lade sig gøre at få rådgivning dernede. Hvad slags parykker kan du anbefale? Vil man kunne se at det er en paryk? Min datter har langt hår (endnu) – skulle “resten” barberes, så parykken holder?
På forhånd tak for dit svar.

WonderBox - skønhedsabonnement
Hej
Det gør mig ondt med din datters hårtab, men der findes så mange parykker idag så man kan sagtens finde en der ligner din datters hår og farve. Du bemærker ikke parykkerne i gadebilledet idag fordi de er så flotte og naturtro. De fleste bruger synthetiske parykker fordi de er nemmere at
holde. Man kan også få et nyt fiber der kan tåle krøl-og glatjern. Ægtehårsparykker er idag også meget naturlige.Nu ved jeg ikke hvor stor din datter er, om hun kan passe en standard størelse 52-54 cm rundt om hovedet. Ellers er det muligt at sy parykken ind i første omgang (vi kan levere fra dag til dag) og så bestille den paryk din datter bedst kan lide i hendes størrelse, det tager ca 8-10 uger.Du kan søge om tilskud til parykkerne.
Du kan se på vores hjemmeside www.waldorf-ragn.dk vore forhandler i dit område og du er også velkommen til at ringe til mig på 47385022
venlig hilsen
Hanne
WonderBox - skønhedsabonnement