Hej Victor Moreno,

Jeg er en brunet (mørkebrun hår)som er ved at nærme sig de 40 (næste år). Indtil nu har jeg kun haft nogle få grå hår, som jeg har plukket væk med en pincet, men… De sidste par måneder er der kommet flere og flere gråt hår, og nu syntes jeg, at jeg er klar til at få farvet mit hår – for første gang nogensinde i mit liv! Mit problem, er at jeg har allergi over for de fleste produkter også hårfarvningsprodukter. Nu må du spørge, hvordan ved jeg det? Fordi jer er multiallergiker, og reagerer med hududslet ved kontkat med hårfarvningsprodukter, når jeg farver mine venindes hår. Jeg reagerer også på nogle make-up produkter. Mit spørgsmål er: Findes der en hårfarvningsprodukt som er allergivenlig? Hvis ja, hvor? På forhånd tak for svaret. Patricia

WonderBox - skønhedsabonnement

Hej Patricia,..

Tak for dit spørgsmål. He, lidt svært at svare på da det der kan virke godt på nogle kan være allergifremkaldene for andre.

Selvom det er plante/økologi så kan det være lige slemt.
Især hjemmefarver (Så hold dig venligst fra dem)

Jeg synes du skal teste det altid på din arm i 20 min med farve på og så vent 24 timer inden du vælger at farve hvis ingen reaktion er opstået (altid hos frisøren)

Pøj pøj

Victor
WonderBox - skønhedsabonnement