hej Jesper
Jeg er en pige på 25 år, jeg har for et halvt år siden udviklet allergi, alt hvad der røre min hud skal være allergitestet ellers slå jeg ud omkring øjnene, næsen, i panden og hårbunden. Je har fundet et rigtigt godt hud og make up produkt, men har haft problemer med at finde hår produkter (styling+hårfarve produkter), de eneste styling produkter jeg kan finde er anglemark, og nok er de testet men de er godt nok ikke meget værd som styling produkt.
Kender du nogle gode produkter der er allergitestet??? og ved du om der findes en allergitestet hårfarve. har hørt om noget der hedder grønne produkter, men de er ikke testet så har ikke turde at bruge dem.
på forhånd tak.
hilsen stinne

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Stine !

Det er et stor dilemma på markedet i det hele taget. Ofte viser de testede produkter el. de grønne produkter ikke at leve op til forbrugerens forventning i virkning. De grønne produkter viser sig i øvrigt ofte at give allergikkere reaktioner, da de ofte har meget aktive naturlige olier i sig.
Nej, der findes ikke en allergitestet hårfarve. Men du bør altid 24 tim før en farve behandling udføres, få frisøøren til at udføre en allergitest med den farve man tænkes at benytte.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter