Hej,
Jeg er en pige som har diagnosen albinisme som betyder at jeg inden pigment har i hud og hår. Jeg har altid fået at vide at jeg ikke kan farve mit hår, at farven ikke kan hænge fast og det derfor vil blive misfarvet, men håret har selv fået lidt farve med tiden, jeg er nu 23 år.
Nu har jeg set nogle i udlandet med samme diagnose som har fået farvet deres hår og begynder nu at overveje om jeg skal forsøge det. Jeg ville aldrig gå ind og få farvet hele håret da jeg i huden er meget lys og både vipper og bryn er så lyse at de næsten ikke ses, men jeg kunne godt tænke mig lidt mere spil og liv måske med lidt striber eller reflekser.
Er det noget som du har erfaring med eller kender til? Det er et meget stort spring for mig hvis jeg vælger at prøve det, så derfor søger jeg råd hos eksperter for at få lidt mere vished omkring det. Jeg kender ikke andre med samme diagnose her i Danmark som har forsøgt sig med det.

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Der !

Jeg har desværre ingen erfaring med albinisme......
Men man kunne da lave en farve prøve på et afklippet stykke af dit hår. På den måde kan man se hvordan det reagerer på hårfarve og om det vil have en fornuftig holdbarhed.

Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter