Hej Søren

Jeg fik for 1 mdr siden favet mit lyse hår mørkt. Efter 4-5 hårvaske var farven ude af håret og kun tilbage var den røde pigmentering. Jeg henvendte mig til frisøren som trak farven ud og om muligt blev håret endnu mere rødt. Da rødt hår bestemt ikke passer til mig, og jeg på intet tidspunkt har ønsket rødt hår, henvendte jeg mig endnu engang hos frisøren. Denne gang farvede hun det mørkt igen. Her en uge efter er det blevet grønt…. Her stopper mit håreventyr for jeg aner ikke hvad jeg skal gøre. Hvad er dit råd? Kan det tåle endnu en farvning eller er lyse reflekser et bedre alternativ, så jeg med tiden kan få min lyse farve tilbage. Jeg har mest mod på sidstnævnte. Jeg har langt hår og er bange for at ødelægge det, men noget skal der gøres.

På forhånd tak!

Hej

hvis du vil tilbage med det lyse nu, skal der afrenses på håret for det grønne vil sidde tilbage i nogle totter hvis man laver striber, efter afrensningen vil jeg forslå man lægge nogle striber ind i og evt afslutter med en tonning i lyse nuancer, alt dette vil give et lækkert og changerende resultat.

tonning vil give et mere blankt resultat ovenpå striberne, og så er det meget vigtigt med masser af pleje god farve shampoo og balsam/kur. så håret bliver styrket og aven bliver plejet.

Kom ind i en af vores saloner og få en rådgivning

med venlig hilsen
Morten ChaChaCha Birkerød, På vegne af Søren Pjedsted