Hej Anne-Sophie,
Får ca. et år siden, ville min roomie lave krøller i mit hår og dette resulterede i at hun rent faktisk brændte mit hår. jeg fik foretaget en klipning og fik klippet ca 15 cm af. jeg synes dog stadig at mit hår efter det, er meget porøst, slidt, tørt og har mistet sin glans. jeg har prøvet diverse hårkurer, aussie shampoo, gold luxury shampoo, tréssemme, men ligegodt har det hjulpet. hvad skal jeg gøre?

Kære ...
Øv Øv Øv når håret er levet ødelagt/brændt kan det ikke repareres, det er som hvis du havde brændt hul i dit tøj eller andet, håret er ikke levende og kan derfor ikke regenerere sig selv.
Du kan enten klippe det af til der hvor det ikke blev behandlet eller du kan med meget treatment og olie få det til at syne sundere og lukke hullerne der er på hårstrået. Men da de kommer igen og igen skal dette fortages hele tiden indtil det er klippet af igen.
Brug gerne rigtige olier og treatment der er lavet på olier, gerne Zenz Organic Product no. 03 og no. 99 eller no. 98. Hvis du får lavet kuren i en salon med varme osv. holder det bedre.
Venlig hilsen
Anne-Sophie