Hej Jesper,

Naturligt har jeg en leverpostejs/lysebrun hårfarve og jeg ville gerne have mit hår lidt lysere.
Min frisør anbefalet mig at bruge en blonderingspray, som jeg derfor gjorde. Dog endte jeg i længden med at putte for meget spray i håret så det blev alt for lyst. Jeg stoppede med at bruge sprayen og ventede derfor et par måneder indtil jeg fik en tydelig udgroning i mit hår i hovedbunden fra mørkebrun til det helt lyse i resten af håret.

Jeg gik derfor til frisøren og fik lavet lyse striber samt lidt mørkere aske striber for at udligne overgangen og så man ikke ville kunne se udgroningen. Dog kunne man kun se striberne og det naturlige look i hovedbunden og ikke i resten af håret. Frisøren sagde til mig at det helt afbleget hår jeg havde længere nede også havde fået striberne i, men at det trak striberne ud og derfor kan man ikke se dem ligeså meget som i bunden.

Jeg vil aller helst tilbage til min helt naturlige lysebrune farve og komme væk fra det afbleget hår og udgroningen. Jeg vil ikke rende til frisøren hele tiden og få farvet mine udgroninger.
Har du et råd til hvad jeg kan gøre?
Mvh. Sara

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Hej Sara,

Et rigtig skidt råd du har fået, mht brug af lysnings spray. Det er hårdt gir håret og ofte ender det i overforbrug, som i dit tilfælde. Du skal regne med at det mørkere der vil have bedst holdbarhed er varmere toner. Men der skal virkelig gang i saksen så dine ødelagte længder forsvinder.


Mvh
Jesper Buch
WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter