Hej. Jeg har et par spørgsmål omkring afblegning. Jeg fik mit afbleget (ved et uheld) for 3 dage siden. Det var første gang nogensinde at jeg skulle ha’ farvet hår af en veninde, og spurgte en ekspedient i Matas, om man kunne få lysere hår UDEN afblegning (har lys blond hår med mørkt skær naturligt, men ville gerne bare prøve, for at prøve noget nyt). Hun viste mig en fra Garnier som viser sig at være en affarvnings-ting.. Jeg spørger hende ad om det er muligt at vaske den ud igen med ColourB4, som hun siger tydeligt JA SELVFØLGELIG til, og så er det jo jeg tænker: ”Fint, hvad har jeg så at miste?”. Det viser sig så at jeg får det i, og ikke bryder mig om det. Så igår besluttede jeg mig for at få det ud igen med den hårfarvefjerning som jeg købte med. Og det vil bare ikke virke! Fordi det viser sig AT DET ER EN AFBLEGNING, som jeg blev lovet at det IKKE var. Det ser rigtig grimt ud til mig fordi mine øjenbryn er naturligt (lidt) mørkebrune.

Men nu til mine spørgsmål…

1. Kan man få afblegning ud af håret?
2. Hvordan får man sin naturlige hårfarve tilbage?
3. Gror afblegning ud af håret igen? (Hvis ja, hvor lang tid tager det ca.? Jeg har hår til ned over brystet)
4. Hvis afblegningen gror ud, ender jeg så med min egen naturlige ”gamle” hårfarve igen?

5. Hvis jeg aldrig får min egen naturlige hårfarve tilbage igen, hvad kan jeg så gøre for at få den tilbage? 🙁

Har vedlagt et billede af mig med min naturlige hårfarve, dagen inden jeg fik det ødelagt af en grim farve som slet ikke passer til mig.

Mvh Malene 🙂

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter
Kære Malene.

Øv øv, desværre er det ikke frisører der står i Matas.
Afblegning skal desværre vokse ud af håret, alt farve der gør håret lysere kan ikke komme ud igen da man har fjernet din egen farve.
Man kan kun vente til det vokser ud, håret vokser ca. 1 cm om måneden.
Du kan også gå til en grøn frisør og evt. få en naturfarve over, det kan den lidt mørkere så udvoksningen ikke bliver så stor.
venlig hilsen
Anne-Sophie Villumsen

WonderBox - Billige hår- og skønhedsprodukter