WonderBox - billige hår og skønhedsprodukter

Så er forårets WonderBox her! Forneden kan du læse om alle de lækre produkter som er med i boksen. Vi er som altid stolte af at kunne introducere dig til både nye og mere velkendte brands. Glæd dig til at prøve dem!

mop Pomegranate Smoothing Shampoo

MOP Pomegranate Smoothing Shampoo, 250 ml

Denne shampoo efterlader dit hår silkeblødt med en fantastisk reflekterende glans – beriget med granatæbleenzymer, argan- og kokosolie. Shampooen er 100% vegansk.

Goldwell Kerasilk Style Fixing Effect Hairspray

Goldwell Kerasilk Style Fixing Effect Hairspray, 75 ml

Luksuriøs og vægtløs hårlak der giver et fleksibelt og medium hold. Dette er en hårlak, der holder hele dagen. Med indhold af bl.a. silkeprotein giver hårsprayen den smukkeste glans. Anvendes som afsluttende produkt på den færdige frisure.

Gold Shine Mist

Gold Shine Mist, 200 ml

En fantastisk glansgivende spray til alle hårtyper. Produktet indeholder keratin, som får fint, tørt og krøllet hår til at se sundt og lækkert ud. Shine Mist modvirker krus og tynger ikke håret. Påføres i tørt hår. Hvis mere glans ønskes, kan produktet påføres flere gange.

KMS Add Volume Styling Foam

KMS Add Volume Styling Foam, 75 ml

En skøn stylingmousse til dig, der ønsker ekstra fylde og holdbarhed. Moussen er varmebeskyttende, så dit hår hele tiden er beskyttet, mens du styler med varme stylingredskaber. Rystes grundigt inden påføring i håndklædetørt hår.

Amalie Rosalie Shampoobar

Amalie Rosalie Shampoobar, 65 gram

Et fantastisk alternativ til flydende hårshampoo og en helt anderledes vaskeoplevelse med mindre skum. Denne shampoobar indeholder forskellige, plejende olier samt grøn te-voks og har en PH-værdi som matcher hårets. Den våde bar køres rundt i vådt hår, hvorefter den skummes op med hænderne. Holder til ca. 40 hårvaske.

Gold Sleep Potion Pillow

Gold Sleep Potion Pillow Spray, 100 ml

Hvis du lider af søvnløshed – eller bare ønsker at falde i søvn til en beroligende, mild duft – så er denne pudespray fantastisk. Med naturligt indhold af lavendel og andre eksklusive planteolier virker den beroligende og lindrer stress. Omrystes og sprayes 2-3 gange på puden med 20-30 cm afstand.