WonderBox nr 4 - 2021 - Hår og skønhedsboks

Vi håber i har haft en skøn sommer. Nu er det dog tid at gøre sig klar til at komme tilbage til arbejde og snart også efterår. For at gøre processen lidt sjovere, har vi sat sammen en ny, dejlig WonderBox. Forneden kan du læse om alle de lækre produkter som er med i august/september boksen. Vi er som altid stolte af at kunne introducere dig til både nye og mere velkendte brands. Glæd dig til at prøve dem!

WonderBox nr 4 - Vølve Vidundersalve

Vølve Vidundersalve, 60 ml

Vidundersalve No.2 med økologiske rosenknopper er 100% økologisk og håndlavet. Den er udviklet til at pleje huden netop der, hvor den er mest udsat. Rosen har naturlig antiseptisk virkning og fremskynder heling af huden. Salven bekæmper urenheder. Den styrker og løfter huden og modvirker tab af fasthed samt rynker. Meget velegnet til tør hud samt til behandling af sprukne blodkar og sår.

WonderBox nr 4 - Pure Repairing Shampoo

Pure Repairing Shampoo, 500 ml

Denne milde shampoo er udviklet til at reparere og fugte tørt og skadet hår. Den giver næring, beskytter håret og reparerer spaltede spidser. Med ingredienser som aloe vera, Panthenol og mandelekstrakt fugtes og beskyttes hår og hovedbund samtidig med, at shampooen efterlader håret skinnende rent og velduftende.

WonderBox nr 4 - Pure Attitude Eco Brush

Pure Attitude Eco Brush

Massagebørsten eksfolierer hovedbunden og fjerner overflødig olie. Døde hudceller frigøres, og hovedbunden stimuleres, hvilket på sigt kan nedbringe forekomsten af skæl. Massage af hovedbunden forøger herudover blodtilførslen i hovedbunden og hjælper derved med til at styrke hårproduktion. Massagebørsten er lavet af hvedestrå, som er et 100% nedbrydeligt, klimavenligt alternativ til plastik. For at give det bedste resultat er de bløde pigge dog produceret af blød silikone.

WonderBox nr 4 - Juuce 60-Sec-Action Hårkur

Juuce 60-Sec-Action Hårkur ,200 ml

Nu er det slut med at vente 8-10 min på, at din hårkur virker. På kun 60 sekunder giver denne hårkur intensiv pleje til håret. Kuren er sammensat af keratin og silke-aminosyre, der styrker, opbygger og beskytter håret. Arganolie tilfører ekstra fugt og har en helende effekt. Som bonus lukker denne kur hårstrået, så du ikke behøver at bruge conditioner efter shampoo. 60-Sec-Action Hårkur giver et blødt og uimodståeligt lækkert hår.

WonderBox nr 4 - Trinity Moisture Spray Conditioner

Trinity Moisture Spray Conditioner, 200 ml

Denne conditioner giver intensiv og dybdevirkende fugtpleje til tørt hår. Den regulerer fugtbalancen i hår og hovedbund, og håret får omgående mere liv og bliver lettere at frisere. Skal ikke skylles ud og efterlader håret blødt, lækkert og glansfuldt.

WonderBox nr 4 - Juuce Curlz Frenz

Små ekstra sample-gaver:

Juuce Curlz Frenz – creme til krøllet hår 15 ml
Juuce Enz Frenz Leave-in – hårkur 15 ml