WonderBox nr 3, 2021

Endelig er sommer, sol og strand her! Som vi har glædet os! Dette betyder jo ikke bare varme og lange dage på stranden, det betyder også at en ny WonderBox er på gaden. Forneden kan du læse om alle de lækre produkter som er med i  juni og juli boksen. Da vi fik klare beskeder om, at vores abonnenter ønskede flere hårprodukter, er vi gået ALL IN på produkter som vil hjælpe dit hår at overleve sommeren. Vi er stolte af at kunne introducere dig til både nye og mere velkendte brands. Glæd dig til at prøve dem!

Vølve

Vølve Shampoo no 4 – 250 ml

Dit hår kommer til at dufte af sommer og sol, når du anvender Vølves veganske Shampoo No.4 med udtræk af økologisk lavendel og rose. Shampooen er meget mild og velegnet til alle hårtyper. Den er tilsat naturlige olier, så hovedbunden ikke udtørrer, og håret efterlades strålende rent.

Trinity Volume Dry Powder Spray

Trinity Volume Dry Powder Spray – 300 ml

Denne tørshampoo giver øjeblikkeligt hold og volumen til fint hår. Absorberer overskydende fedt og produktrester og skaber struktur i håret. Shampooen fjerner lugt og får det kedelige hår til at se nyvasket ud. En hurtig måde at få rent hår på, når du ikke har tid til at vaske det.

Danny Wonker – Aqua Degli Angeli Restructuring Spray

Danny Wonker – Aqua Degli Angeli Restructuring Spray – 50 ml

Italiensk når det er bedst! Danny Wonker er en absolut nyhed i Danmark, og her præsenteres en helt fantastisk spraykur, som styrker hårvækst og hårbund og efterlader håret skinnende blankt og beskyttet mod varme fra hårtørrer og glattejern. Spray’en indeholder B-vitaminer og har den mest fantastiske duft af citrus.

Gold Haircare – Argan Oil

Gold Haircare – Argan Oil – 50 ml

Få fornyet styrke og vitalitet til dit hår med denne fantastiske Argan-olie fra GOLD. Er perfekt til dig med tørt hår, eller til dig der er hyppig bruger af glatte-/krøllejern eller føntørrer. Olien plejer og genopretter fugtbalancen i håret. Den trænger dybt ind i håret og plejer hvert enkelt hårstrå uden at fedte. Olien er ikke tyngende men giver masser ag glans og får dit hår til at stråle af sundhed.

Boë Beauté – Tan Maximizer

Boë Beauté – Tan Maximizer – 100 ml

Du bevarer sommerkuløren meget længere ved hjælp af denne vidunderlige Tan Maximixer fra Boë Beauté. Produktet indeholder nærende abrikosolie, som gør huden superblød samtidig med, at den efterlades med en lækker glød. Tan Maximizer styrker kollagenproduktionen – og mindsker dermed risikoen for rynker. Produktet er uden duft. Tag sommeren med hjem fra ferie.