WonderBox nr. 3 2020 - Danmarks nyeste skønhedsabonnement

Så er December og Januars WonderBox her! Forneden kan du læse om alle de lækre produkter som er med i boksen. Vi er stolte af at kunne introducere dig til både nye og mere velkendte brands. Glæd dig til at prøve dem!

KMS Therma Shape Straightening Conditioner

KMS Therma Shape Straightening Conditioner

KMS’ helt nye conditioner udglatter gradvist håret ved regelmæssig brug i kombination med føntørring/glattejern mv. Med produkter som Rhodiola og organisk vandmynte næres tørt og uregerligt hår ligesom det beskyttes mod varme og luftfugtighed. Håret bliver utrolig blankt og glansfuldt – en fantastisk nyhed fra KMS for dig, der virkelig vil se resultater!

Mikaka økologisk Hand & Foot Care

Mikaka økologisk Hand Care

Mikaka Hand Care absorberes let og efterlader hænderne silkebløde og mættet med fugt. Cremen har en blød konsistens og et højt indhold af de ekstremt plejende smørarter fra økologisk shea, mango og kakao. Håndcremen er beriget med vitamin B og E, der booster huden med beskyttende antioxidanter. Den genskaber hudens evne til at opretholde fugtbalancen samt forebygger og beskytter skader på huden.

Mikaka økologisk Foot Care

Mikaka Foot Care er meget velegnet til den tykkere hud på fødderne, der ofte har tendens til at udtørre. Fodcremen har et højt indhold af fugtmættende olier – heriblandt økologisk olie fra avocado, fersken, oliven og kokos, der øger hudens modstandskraft og barriere. Økologisk kakaosmør sørger for, at huden forbliver blød og elastisk. Den opfriskende duft af pebermynte fra æteriske olier modvirker tendens til lugt.

Trinity vegansk One12 Multiaction Spray

Trinity vegansk One12 Multiaction Spray

Vintertørt og kruset hår? Trinitys One12 leave-in spray sørger for næring og nyt liv til håret samtidig med, at den har en antistatisk effekt og forebygger spaltet hår. Keratin, arganolie og macadamiaolie er blot nogle af de superingredienser, der gør dit hår ekstra stærkt og sundt, og som modvirker hårets aldring. Som en sidegevinst bliver håret mindre kruset og lettere at frisere. Sprayfunktionen gør produktet let at bruge. Et enestående produkt, som kun kan købes i frisørsaloner.

GOLD vegansk Daily Purifying Shampoo

GOLD vegansk Daily Purifying Shampoo

En virkelig dybderensende shampoo som effektivt fjerner alle urenheder og rester fra stylingprodukter. Den unikke blanding af aktiv lime og ekstrakt fra grøn te efterlader håret knirkende friskt og gennemrenset. Shampooen kan bruges af alle hårtyper, er 100% vegansk og beskytter mod varme og UV-stråler. Den efterlader håret med en fantastisk, mild duft.

Amalie Rosalie vegansk Lavendelsæbe & Læbebalsam

Amalie Rosalie vegansk Lavendelsæbe

Amalie Rosalies lavendelsæbe er vegansk, og selv papæsken er 100% bionedbrydelig. Sæben er velegnet til skånsom hånd- og kropsvask. Den plejende blanding af fedtstoffer fra økologisk rapskimolie fra Bornholm og økologisk kokosolie giver fugt og virker beskyttende. Sæben er håndlavet på gode koldpressede olier samt æterisk lavendelolie, som tilsættes for dens antibakterielle egenskaber. Sæberne tørres i 6 uger, hvilket bidrager til et minimum af vand i sæben, som efterlader huden med en lækker, ren duft.

Amalie Rosalie vegansk Læbebalsam

Indholdet af plejende olier og vegetabilsk voks danner rammen om denne milde og friske, veganske læbebalsam med æterisk geranium og romersk kamille. Øvrige ingredienser som økologisk ekstra jomfruolivenolie fra Middelhavsområdet, økologisk sheabutter samt mandel- og solsikkevoks lægger et lag af helende fedtstoffer, som modvirker, at læberne tørrer ud. Læbepomaden fra Amalie Rosalie er uden tilsat vand.