Så er efterårets WonderBox her! Forneden kan du læse om alle de lækre produkter som er med i boksen. Glæd dig til at prøve dem!

Hjemli' - håndlavede og miljøvenlige soyalys

HJEMLI’ Håndlavede Soyalys

Hygge med god samvittighed? HJEMLI’ er håndlavede og miljøvenlige soyalys i genbrugsglas, som giver samme hygge i hjemmet som traditionelle lys, men uden at indeholde usunde partikler. Alle lys er håndlavet og består af rent voks uden tilsætningsstoffer og duft, så du ved, hvad du får, når du køber et HJEMLI’ lys.

Green Etiqs - økologisk bodyLotion

Green Etiq Bodylotion

Green Etiqs bodyLotion er en perle til din krop. Den indholder nøje udvalgte økologiske ingredienser, såsom abrikosolie, shea-butter, mandelolie og olivenolie. Denne bodylotion har stor anti-aging-effekt, giver masser af næring, fugter og beskytter hele dagen. Samtidig er den meget drøj i brug, så du kan bruge mindre, end du normalt ville gøre.

WonderBok produkt - Naturligolie – Økologisk Kropsolie

Naturligolie – Økologisk Kropsolie

Er du vild med at bruge olie på huden? Så er økologisk kropsolie fra Naturligolie garanteret noget for dig! Den er specielt egnet til tør, ru eller sensitiv hud og  virker blødgørende og beskyttende på hele kroppen. Det naturlige indhold af vitaminer og essentielle fedtsyrer tilfører styrke og smidighed til huden, samtidig med at virke beroligende ved irritation og kløe. Trænger hurtigt i huden, uden at virke fedtende og sikrer, at huden er fugtforseglet hele dagen. Uden tilsat parfume.

WonderBox produkt - KMS Moist Repair Hydrating Oil

KMS Moist Repair Hydrating Oil

Føles håret tørt og mat, så vil du elske den nye KMS Moist Repair Hydrating Oil fra KMS. Olien er meget let og passer til alle hårtyper. Den gør håret blødt og smidigt – og kan selvfølgelig også bruges i skæg. Olien er vegansk, indeholder 99% naturlige ingredienser og er fri for konserveringsmidler, silikoner og mineralolier.

WonderBox produkt - PARK Fiber Mousse

PARK Fiber Mousse

Hvis du søger ekstra fylde og volumen i dit hår, er det PARK Fiber Mousse, du skal have fat i. Om du har krøller eller glat hår, giver moussen et stærkt hold og utrolig glans. Desuden indeholder den provitamin B5, som styrker og beskytter dit hår mod udtørring. Fibrene har den egenskab, at de ikke gør håret stift og tungt. Du kan derfor let lade dine fingre glide gennem håret i løbet af dagen.

WonderBox - nyt og billigt skønhedsabonnement