WonderBox-produkter nr. 1 2020

ENDELIG!

Nu er sensommerens WonderBox her! Forneden kan du læse om alle de fede produkter som er med i boksen. Glæd dig til at prøve dem!

GOLD Dry Shampoo 200 ml

Gold Dry Shampoo er helt usynlig i håret, hvilket gør den ideel til brug i en hvilken som helst hårfarve. Overskydende olier og produktophobninger absorberes, og håret renses helt uden vand. Håret dufter og føles som nyvasket.

Becksöndergaard Glammy Hairbrace

Med sit glitrende og cool look, er Glammy Hairbrace den perfekte accessorie. Hårbøjlen skaber en skøn afslutning på din hårstyling, og kan give et farverigt og glitrende twist til både hverdag og fest. Hårbøjlen er fyldt med de fineste små similisten, og følger med sit brede design sæsonens trend. Læs mere om Becksöndergaard her!

Zenz sololie SPF30

En sololie der kan anvendes til både ansigt, krop og hår! Meget vandfast beskyttelse mod UVA- og UVB-stråler. Olien fedter ikke og dufter mildt og skønt af vaniljeblomst – og så er den selvfølgelig Svanemærket. Læs mere om Zenz sololie her!

Schwarzkopf Bonacure Hyaluronic Moisture Kick Micellar Shampoo

Renser og fugter selv det tørreste hår samtidig med at shampooen reparerer og styrker hårstrukturen. Dit hår bliver skinnende blankt og får en fantastisk glans.

By Vilain Neon Sea Salt Fluid

Neon Sea Salt Fluid er en pre-styler, som giver volumen, kontrol og næring til til håret samtidig med, at den er varmebeskyttende. Har en luftig, let skum, når den trykkes ud af flasken. Kan anvendes både med og uden føntørring – og selvom den er lavet til mænd, så er den lige så god til kvinder!

AiiA Body Care Serum

Med AiiA Care er der blevet udviklet et simpelt hudplejekoncept, der stiler efter at gøre huden så sund som muligt. De har udviklet to serummer som komplimenterer og understøtter hinanden: Day Care og Night Care Serum. AiiA er danskproduceret og de har certificeret produkterne med Svanemærket, Allergy Certified og Ecocert. Læs mere om AiiA her!

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!