WonderBox 1 - 2021 - skønhedsabonnement

Nyt år, nye produkter! Alle har vi brug for en FRESH start på året, og derfor er vi glade for at fortælle dig, at Februar og Marts WonderBox nu er på gaden. Forneden kan du læse om alle de lækre produkter som er med i boksen. Vi er stolte af at kunne introducere dig til både nye og mere velkendte brands. Glæd dig til at prøve dem!

trinity haircare

Trinity Moisture Shampoo

Denne shampoo fra Trinity er så mild, at den kan anvendes ved daglig hårvask. Med indhold som renset vand fra bjergene, Aloe Vera samt Pro Vitamin B5, tilføres håret intensiv fugt, og det bliver lettere at frisere. Håret efterlades skinnende rent. Trinity Moisture Shampoo er udviklet til professionelt brug og købes i udvalgte saloner – Kontakt Brands4Hair for nærmeste salon 44 66 44 40 / info@brands4hair.dk

GOLD Hair Care

Gold Vitamin Miracle Mask

Vinterkulden har stor indvirken på dit hår. Sørg for at beskytte det og giv det en gennemgribende kur med fantastiske Gold Vitamin Miracle. Kuren supplerer keratin og beskytter og styrker den interne hårstruktur. Brug kuren i nyvasket og håndklædetørt hår og lad den sidde mindst 10-20 minutter. Vask derefter ud, og resultatet er blødt og skinnende hår.

dmsk Energi Te

Læn dig tilbage og nyd en dejlig kop te med naturligt indhold af koffein fra sort te, mate, grøn te og guarana. Ingredienserne bidrager til at give mere energi, mens antioxidanter fra sort te, grøn te, mate, enebær, solsikkeblade og guarana er med til at beskytte celler og væv mod oxidativ stress.

Amalie Rosalie Kropscreme

Amalie Rosalie Kropscreme

Vær god mod din hud med fugtighedscremen fra Amalie Rosalie. Du kan bruge den på hele kroppen (og i ansigtet), og den har en skøn duft af liljekonval. Cremen er en mild og god basiscreme, som ved hjælp af sheabutter, e-vitamin og rapskimolie tilføjer den nødvendige næring og fugt. Cremen er vegansk, og den altovervejende del af råvarerne er økologiske.

Amalie Rosalie - ansigts peeling

DM Skincare – AHA Ansigtspeeling

Er din hud tør og grå efter alt for meget tid indenfor? Ansigtspeeling fra DM Skincare, som indeholder frugtsyre fra grape og appelsin, fjerner de døde hudceller og trænger dybt ned i huden, hvor den stimulerer dannelsen af nye hudceller, så huden igen får glød.

Sisley Hair Rituel

Sisley HAIR rituel

Som en lille ekstra bonus får du tre samples på fantastiske HAIR rituel by Sisley. De mest eksklusive produkter for hår og hårbund, som du simpelthen må prøve! Color Perfecting Shampoo, Regenerating Hair Care Mask samt Precious Hair Care Oil, som efterlader håret med en ubeskriveligt lækker duft.