COLOR RECHARGE, COLOR GORGEOUS

Bevar din levende og lækre salonhårfarve længere med Color Recharge fra Wella Professionals

Alle ved, at en salon hårfarve er den eneste hårfarve, der er værd at have. Det er fordi professionelle frisører instinktivt og professionelt ved, hvilken tone du skal have afhængig af din øjenfarve og teint, og de øjeblikkeligt udser den rigtige farve og de plejeprodukter, der vil forbedre dit hårs tilstand. De ved også, at for at sikre at din hårfarve forbliver levende mellem salonbesøgene har du brug for et professionel plejesortiment…

Nu lanceres Color Recharge fra Wella Professionals, en serie af 6 farveconditioners – to brune, to blonde og to røde, der giver dig mulighed for at bevare din hårfarve levende mellem salonbesøgene.

Ved altid at tage deres innovation et skridt videre har Wella Professionals nu kombineret deres legendariske farveekspertise, gennem mere end 130 år, med deres avancerede plejeteknologier. Efter fem års forskning og udvikling lanceres de nye farveopfriskende conditioners med Wella farvepigmenter og plejeingredienser – Color Recharge.

Color Recharge conditioners er blevet skabt til at arbejde specifikt sammen med Wella Professionals farver og indeholder en “selvregulerende” Magnetic Color teknologi, der aflejrer den rette mængde farvepigmenter for at bevare hårfarven levende ind imellem salonbesøgene.

Color Recharge Cool Blonde Shampoo indeholder det selvregulerende Pigment Balancing complex der øjeblikkeligt har en effekt på kølige blonde nuance og modvirker mathed og gult skær

CARE₃ – Hvordan det virker
Magnetic Color teknologien sætter sig specifikt på hårets mere porøse dele, hvor farven er forsvundet, og hvor håret har mest brug for det. Det betyder, at du hverken farver dine hænder eller din hårbund, og du risikerer heller ikke at over-farve din professionelle hårfarve!

De intense men samtidig lette conditioners kommer med et dedikeret plejeniveau for hver nuance. De er nemme at skylle ud, samtidig med at de yder den nødvendige pleje alt efter, hvad håret har behov for. De efterlader et fleksibelt og tyndt lag på hvert hårstrå, så det beskyttes mod ydre påvirkninger.

“Wella Professionals har skabt fantastiske farveresultater i mange år, og nu yder vi også fantastisk pleje på samme tid, ingen kompromiser!” Josh Wood

Produkternes duft er blevet skabt på samme måde som en eksklusiv parfume. Color Recharge serien indeholder en feminin basenote af sandeltræ, moskus og vanille, en mellemnote af pæon og rose, og en topnote af majlilje, citrus og kaprifolier.

HVORFOR HAR VI BRUG FOR COLOR RECHARGE?
På grund af UV-lys, varme, klor og andre eksterne påvirkninger skader vi dagligt vores hår, og der er områder, der er tydeligt mere beskadigede end andre, såsom spidserne i forhold til rødderne.

Når vi har farvet hår, er de beskadigede områder langt mere tilbøjelige til at miste deres farvepigmenter, og derfor mister farvet hår sin livlighed og glans hurtigere end ikke-farvet hår. Color Recharge conditioners aflejrer farvepigmenter præcis der, hvor håret har mest brug for dem for at opretholde glans og vitalitet.

For yderligere information kontakt P&G Salon Professional på tlf.: 33 26 91 11 eller se hjemmesiden www.wella.com.

WonderBox - skønhedsabonnement