Er dine hænder tørre, og er velholdte ikke det ord der beskriver dine negle, så læs med her. Manicure er som regel noget, man forbinder med en hyggelig kvindesludder, neglelak og femininitet i det hele taget. Det kan måske virke skræmmende på mange mænd, men noget, som er endnu mere skræmmende, er et sæt uplejede negle.

Det er vigtigt at huske på, at en manicure til mænd selvfølgelig adskiller sig fra en traditionel kvindemanicure. Ved den mandlige manicure bliver der fokuseret mere på pleje af neglebånd og tilpasning af neglene ved hjælp af fil og saks, så du kan få skabt den maskuline form, som passer til dine hænder og det personlige udtryk du ønsker at udstråle – hænderne kan fortælle meget om en person.

Faktisk findes der saloner, som har medtænkt eller sætter fokus på behandling og pleje til mænd. Så hvis du har problemer med at overbevise dig selv om, at det er ok at gå op i sig selv, kan du opsøge nogle af disse, hvor du med stor sandsynlighed ikke er den eneste mand på stedet.

Hvis lysten, tid eller penge mangler til at forkæle dig selv med en af disse behandlinger hos professionelle neglespecialister, så husk en gang i mellem at overvej, hvad du selv kan gøre for at holde dine negle og hænder pæne. Ofte skal der ikke så meget til, en fil, en saks og en god håndcreme, for at dine hænder og negle bliver lækre at se på. Vi kvinder kan faktisk ofte godt lide mænd med pæne hænder!

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!