Giv dit hår ekstra beskyttelse til sommer

De fleste beskytter huden mod solens skadelige stråler, når de er på ferie, men hvor mange beskytter egentlig håret? Da håret, ligesom huden, hovedsagligt er opbygget af proteiner, er det ligeså vigtigt at beskytte håret mod solens stråler, så det ikke tørrer ud, bliver porøst og mister farven.

Skræddersyet solbeskyttelse

Med SP Sun Concentrate behøver du ikke at gå på kompromis med din daglige hårpleje for at give dit hår solbeskyttelse. Ved at tilsætte SP Sun Concentrate til din sædvanlige conditioner, hårkur og stylingprodukter giver du håret op til 10 timers beskyttelse mod solens UV-stråler. Eftersom SP Sun Concentrate kommer i en handy lille flaske er den enkel at pakke i kufferten eller i håndtasken, når du tager på weekendtur, så dit hår altid er beskyttet uanset, hvor du befinder dig.

Med SP Sun UV Spray giver du håret ekstra stærk beskyttelse mod UV-stråling uden at gøre det fedtet. SP Sun UV Spray kan sprayes i tørt eller fugtigt hår inden du går på stranden eller til poolen. Den er vandfast, så håret beholder sin beskyttelse selv efter bad og sport.

Med SP After Sun Fluid får både hår, hårbund og krop langvarig fugt og lindring efter ophold i solen. Den masseres ind i håret og skal ikke vaskes ud. Plejer og gør håret nemt at redde igennem efter en dag i solen.

Denne uges præmie har en samlet værdi på 567 kr. og består af de tre SP Sun produkter.

 

For yderligere information om produkterne og nærmeste forhandler kontakt Wella på tlf. 33 26 91 12 eller se www.system-professional.com.