Du har mulighed for at vinde 1 stk. Colour Intense – Compact Eyeshadow, 1 stk. Definitive – Volumising and Defining Mascara og 1 stk. Colour Intense – Cream Lipstick. Samlet værdi: kr. 677,-

Colour Intense – Compact Eyeshadow
Farve: Biscuit, mat.
Colour Intense øjenskygge findes i to forskellige versioner – mat og shimmer. Shimmer versionen kombinerer blødheden fra en créme og bekvemmeligheden ved en pudder. Resultatet er en fantastisk smuk farve, som let blendes over øjet. Mat versionen har en ultra-fin tekstur, der giver en dyb, intens farve, som er nem at blende og bygge op for et endnu mere intenst look. Colour Intense blendes nemt henover øjet, og giver et professionelt resultat, som virkelig holder. Parabenefri og Dermatologisk testet.

BRUGSANVISNING:

For let markerede øjne: Vælg to farver – en lys og en mørk. Anvend delilah Eyeshadow penslen, til at påføre den lyse farve på øjenlåget, fra øjenvipperne op til globelinjen. Blend og ton forsigtigt farven ud med penslen. Anvend derefter delilah Eye Definer penslen og påfør lidt af den mørke farve langs øjenvippekanten og lidt op af øjenlåget. For en afsluttende finish, blendes igen med delilah Eyeshadow penslen.

Definitive – Volumising and Defining Mascara
Farve: Carbon (sort)
Definitive mascara har en innovativ og unik y-formet børste, der giver dramatiske, definerede og voluminøse øjenvipper, ved bare et par enkelte strøg. Formlen indeholder en strækbar hinde, der forlænger og definerer hvert enkelt øjenvippehår, samt olivenvoks der giver et blødt og voluminøst look. Få fyldige, dramatiske og definerede øjenvipper med bare nogle få strøg fra børsten. Parabenefri.

BRUGSANVISNING:

For at opnå definerede og voluminøse vipper: Lav rullende bevægelser, ved at sætte børsten ind under øjenvipperne og rul opad.


Colour Intense – Cream Lipstick
Farve: Grace
Colour Intense er en luksuriøs læbestift, formuleret så den føles blød og cremet, med en silkemat effekt. Beriget med kugleformede polymerer, der giver en fløjlsblød følelse og en nem glide-on effekt, samt E vitaminer der er fyldt med effektive antioxidanter. Colour Intense smelter på læberne og holder i timevis. Parabenefri og Dermatologisk testet

BRUGSANVISNING:

For et professionel look: Anvend altid delilah Lip brush. Påfør en lille mængde af Colour Intense læbestift på over- og underlæben. Pres læberne sammen og skub dem frem og tilbage for at få en ensartet dækning og afslut med at påføre omkring læbelinjen. Colour Intense læbestift kan også påføres direkte på læberne.

 

For yderligere information om produkterne se www.salonsupport.dk.

 

WonderBox - skønhedsabonnement