L’Oréal Professionnel har samlet en lækker boks, der indeholder nogle af deres mest populære produkter. Her kan du læse, hvad præmien indeholder.

L’Oréal Infinium Pure Hairspray
En hairspray der giver øjeblikkeligt stærkt hold og efterlader håret med et glansfuldt resultat. Indeholder ingen parfume.

L’Oréal Serie Expert Lipidium Absolut Repair Blow-Dry Cream
Et genopbyggende stylingprodukt til skadet og ødelagt hår. Den nærende og reparerende fomel er beriget med lipidium, der er med til at reparere hårets fibre under varmepåvirkning. Denne stylingcreme er rigtig god at bruge før brug af føntørrer eller krøllejern og gør desuden stylingen lettere. Produktet gør øjeblikkeligt håret stærkere, mere blødt og skinnende. 

L’Oréal Serie Expert Lipidium Absolut Repair Shampoo
Denne shampoo er specielt udviklet til sakdet hår og har en utrolig genopbyggende virkning. Den nærende formel gør håret mere skinnende, blødt og ikke mindst modstandsdygtigt.

L’Oréal Serie Expert Lipidium Absolut Repair Conditioner
En genopbyggende og plejende balsam, der er specielt udviklet til meget skadet hår. Gør håret blødt og nemt at rede ud. Denne balsam reparerer i dybden og efterlader håret smidigt, medgørligt og med en fantastisk sund og blank finish. 

L’Oréal Tecni Art Wild Stylers Savage Panache
Denne styler giver volumen, tekstur og efterlader håret med en mat finish. Ryst beholderen grundigt før brug. Spray på tørt hår i strøg overalt i håret, hvor du ønsker løft og tekstur.

L’Oréal Mythic Oil Richesse
En tæmmende olie til tørt og uregerligt hår. Indeholder argan- og risklidolie, der er kendt for sine intenst nærende og beskyttende egenskaber. Den unikke kombination af disse olier giver øjeblikkeligt udglattet, kontrolleret og strålende hår samtidigt med at den mindste frizz.

L’Oréal Serie Expert Magnesium* Silver Shampoo
En fantastisk silver shampoo, der effektivt reducerer de gyldne og gule toner i håret for et mere koldt og lysnet resultat. Derudover indeholder produktet plejende ingredienser, der effektivt fjerner misfarvninger samtidig med, at den nærer i dybden.

L’Oréal Tecni Art Full Volume Extra
En volumegivende mousse med stærkt hold. Moussen indeholder UV-filter, der udover at beskytte håret mod solens skader også beskytter håret mod udtørring. Kan bruges til alle hårtyper.

L’Oréal Tecni Art Wild Stylers Beach Waves
En salt spray, der giver håret et sexet og lidt rodet look. Med dette produkt er det muligt, at få håret til at se ud som om, man kommer lige fra stranden. Giver desuden håret tekstur, fylde og en mat finish.

Præmien har en værdi af kr. 1495,- 

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!