IdHair udlodder 6 produkter fra deres IdHair Curly serie.

IdHAIR Curly,  har én misson: At gøre krøller smukkere og give masser af vitalitet.

 • 1 stk. Shampoo
  Specialudviklet Shampoo til dine krøller. Renser blidt og forbereder håret til styling
 • 1 stk. Conditioner
  En fantastisk conditioner specielt udviklet til krøllet hår. Fugter og tilfører dine krøller nyt liv. Giver spænd og strammer dit krøl op.
 • 1 stk. Treatment
  Når du ønsker at forkæle dine krøller, så er det dette produkt du skal bruge. En behandling, som fugter, plejer og lukker skællaget så det er beskyttet mod udefrakom¬mende skader.
 • 1 stk. Pomade
  Shine pomade med let hold, der giver naturlig definition og tekstur.
 • 1 stk. Curl Spray
  Et super let og luftig produkt til dig som elsker den naturlige følelse men gerne vil have spænd, styrke og velplejede krøller.
 • 1 stk. Curl Cream
  Dine krøllers bedste ven. Giver dine krøller nyt liv samt høj glans.

IdHAIR Curly er baseret på 3 hovedingredienser:

GOJI, “SUPERFRUGTEN”
Et lille rødt bær, som ligner en frugt. Studier har vist at gojibærret indeholder utrolige mængder antioxidanter og fugt, som er vitale for et sundt og glansfuldt hår.

18-MEA

Findes allerede i dit hår, men desværre kan ødelagt hår ikke gendanne sit 18-MEA niveau. Det betyder, at 18-MEA skal tilføres via et eksternt produkt. 18-MEA genopfylder de primære lipider og resultatet er et hår som er nemt at frisere, sundt og ikke mindst glansfuldt.

PANTHENOL
Er overalt omkring os, nemlig i alle levende celler. Panthenol penetrerer dybt ind i håret, genopfylder og tilfører fantastisk glans og fugt. Noget panthenol penetrerer hoved¬bunden og forsyner hårrødderne med vitamin B5.

For yderligere information kontakt idHAIR på tlf.: 86 74 28 22 eller besøg www.idhair.dk