INCA Restructuring Line-serien er udviklet til at genopbygge fibrene i behandlet, tørt, medtaget og kedeligt hår uden elasticitet. I denne serie er der tilsat INCA-olie (Plukenetia Volubilis Linneo), som er en naturlig vegetabilsk kilde til essentielle fedtsyrer med omega 3, 6 og 9 – der er grundlæggende for den naturlige sundhed i håret. Den høje koncentration af essentielle fedtsyrer, kombineret med vitaminerne E og B, gør INCA-olie unik i branchen og er et værdifuldt virkemiddel til en dyb og gennemgribende genopbygning af håret. INCA-olie gør, at håret kan lagre næringsstoffer, der holder fugtbalancen intakt. Håret får fornyet volumen og skønhed. Det ser sundt ud og genopbygningen vil allerede kunne ses efter den første behandling.

Serien indeholder:

Restructuring shampoo
Genopbyggende og dybdevirkende shampoo. Renser hårets fibre, mens den genopbygger fibrene i beskadiget, skørt, meget tørt og behandlet hår.

Restructuring Deep Infusion Mask
Behandlingsmaske til dyb og gennemgribende genopbygning af håret. Arbejder i dybden med at genoprette tørt, skørt, afbleget og medtaget hår.

Restructuring Sealing Spray
Forseglende pre-spray til genopbyggende behandlinger. Genopbygger fibrene i tørt, behandlet og skørt hår, og forbereder håret på efterfølgende behandlinger.

Illuminating & Restructuring Oil Potion
Opbyggende stylingolie med strålende effekt. Opbyggende olie til tørt, behandlet, kedeligt og livløst hår. Genopbygger og styrker håret under føntørring. Hjælper med at forsegle spaltede spidser.

Præmien har en samlet vejledende pris på kr. 886,-

 

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!