Hver dag kl. 12.00 trækkes lod om en Sebastian Re-Shaper Limited Edition hairspray

I anledning af at Sebastians ikoniske hårspray Shaper fylder 25 år, udlodder vi nu 7 Re-Shaper Limited Edition designet 
af Pamela Love og skabt specielt til 25-års jubilæet.

Historien om Sebastian og Shaper hårspray
Sebastian Professional blev grundlagt i 70’erne i Los Angeles, og forandring og frygtløshed var fra starten en del af Sebastians DNA, som gennem snart fire årtier til stadighed har formået at sætte liv i den professionelle hårscene med fantasifulde og udfordrende stilarter. Sebastian looks’ne var og er inspireret af globale trends, taget fra catwalken og påvirket af socialkulturelle trends, og er dermed i konstant udvikling, og Sebastian har den dag idag ry for at være en mester inden for brandudvikling og en leder inden for kreativitet.

I 1985 blev Shaper lanceret og revolutionerede frisørverdenen som den første aerosol spray, som ikke havde nogen grænser for, hvordan frisørerne kunne arbejde med den. De kunne spraye og lege, mens de stylede, og de kunne fortsætte med at spraye selv med dåsen vendt på hovedet. Folk kunne ikke få øjnene fra den, og i løbet af årene er Shaper blevet den bedst sælgende hårspray i både USA og mange andre dele af verden!

Shaper hårspray har, siden den blev introduceret i 1985, genopfundet sig selv flere gange, men har altid været en favorit både hos stylister bag kameraet, catwalken og scenen, såvel som hjemme på badeværelseshylden.

Fra glamour på den røde løber til skæv gadestil – Shapers arv er bogstaveligt talt blevet formet af de evigt forskellige krav fra Hollywood og resten af verden. Nu genopfinder den igen sig selv, og forbliver denne gang ikke kun bag scenen og kameraet, men har i anledning af sit 25-års jubilæum klædt sig på til festen i en Limited Edition indpakning for at fejre 25 år som et ikonisk stylingbrand med en skræmmende frygtløshed.

Pamela Love
Designeren bag Limited Edition looket er smykkedesigneren Pamela Love, som udover smykkedesigner skriver både stylist, skulptør, designer og musiker på visitkortet, og som bl.a. har skabt specialdesignede smykker til vampyrserien ”True Blood”. Pamelas instinktivt kreative sjæl, hendes gade-elegance og hendes personlige rocker-biker stil harmonerer perfekt med Sebastians vision om konstant at finde nye og uudnyttede inspirationskilder for stylister og forbrugere. Og især hendes arbejde som smykkedesigner er et eksempel på at kunne forme og omforme for at realisere en kunstnerisk vision.

Værdi: 250 kr.

For yderligere information se venligst
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!