Denne måned udlodder Zenz Organic en række svane- og allergimærkede produkter til en heldig vinder. Præmien består af fire produkter.

Zenz Shampoo Pure no. 01
Svane- og allergimærket shampoo til daglig brug med økologisk koldpresse avokadoolie og renset aloe vera. Velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere, da den er uden syntetisk eller æterisk parfume. Styrker hovedbund og hår, der bliver sundt, vitalt og glansfuldt.

Zenz Conditioner Pure no. 02
Svanemærket balsam til daglig brug med økologisk koldpresset avocadoolie og renset aloe vera. Velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere, da den er uden parfume og æteriske olier. Styrker hovedbund og hår, som efterlades sundt, vitalt og glansfuldt.

Zenz Treatment Pure no. 03
Svane- og allergimærket hårkur med økologisk koldpresset avocadoolie og renset aloe vera. Velegnet til gravide, børn og parfumeallergikere, da den er uden syntetisk eller æterisk parfume. Styrker hovedbund og hår, som efterlades sundt, vitalt og glansfuldt.

Zenz Copenhagen Hair Powder Pure no. 89
Allergimærket hårpudder uden silikone, syntetisk eller æterisk parfume. Giver maksimal fylde og hold i både kort og langt hår. Opsuger snavs og fedt fra hårstråene, så håret får et rent og sundt look.


Præmien har en samlet værdi på kr. 844,-

WonderBox - skønhedsabonnement