Velkommen til ZENZ universet!

Grundlæggeren af ZENZ Organic Products er den miljøbevidste frisør Anne-Sophie Skjødt Villumsen, som lige fra begyndelsen har fokuseret på at skabe produkter, som ikke giver afkald på kvaliteten og som samtidig er naturlige, miljøvenlige og skånsomme for både frisører og kunder. ZENZ er global frontløber i frisørbranchen og har som mission at skabe en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri.

ZENZ Organic Products er en komplet serie af eksklusive produkter baseret på naturlige og økologisk certificeret ingredienser af højeste kvalitet. Produkterne er designet til at give dig en følelse af wellness i hverdagen, så du kan opleve professionel og luksuriøs skønhedspleje, der er skabt med respekt for din sundhed og for miljøet. Produkterne bruges dagligt af nogle af de bedste frisører og makeup-artister i branchen og sælges i mere end 20 lande.

ZENZ er global frontløber i frisørbranchen

Produkter af naturlige ingredienser

Alle ZENZ Organic Products er lavet af de bedste og reneste naturlige ingredienser, som økologisk koldpresset avocadoolie og økologisk renset aloe vera. De produceres under skrappe krav og de fleste er 100% veganske. Med ZENZ Organic’s danskproducerede produkter undgår man SLS, MI, parabener, silikone, PPD, PTD, resorcinol og ammoniak, ligesom der fravælges brug af mikroplast.

Størstedelen af produkterne er Svanemærket, hvilket er din garanti for miljøvenlige produkter, der tager hensyn til naturen og din sundhed. Pure-produkterne fra ZENZ Organic er AllergyCerticied, hvilket er en sikkerhed for duftallergikere, børn, gravide kvinder og er derfor idel for hele familien.

ZENZ Organic Products arbejder strategisk for at understøtte 12 af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Det gælder for hele ZENZ Universet, der bl.a. består af flere end 10 saloner (find dem på zenz.dk) og webshoppen zenzshop.dk.
I dag er emballagen er lavet af genanvendelig plast, men i 2021 lanceres ZENZ Organic i ny emballage som er lavet af ocean plastic – plastaffald der er opsamlet fra det Indiske Ocean.

ZENZ Universet består af flere end 10 saloner
ZENZ Organic Products arbejder strategisk for at understøtte 12 af FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling. Det gælder for hele ZENZ Universet, som bl.a. består af flere end 10 saloner.

ZENZ Organic Products er en komplet serie af eksklusive produkter baseret på naturlige og økologisk certificeret ingredienser
ZENZ Organic Products er en komplet serie af eksklusive produkter baseret på naturlige og økologisk certificeret ingredienser. I 2021 lanceres produkterne i ny emballage som er lavet af ocean plastic – plastaffald der er opsamlet fra det Indiske Ocean.
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!