Med Kérastases mange års ekspertise i hovedbundspleje introduceres nu et specialfremstillet vidunderprodukt til samlingen af de mange fantastiske hårplejeprodukter. Det unikke serum, Densifique Serum Jeunesse, er Kérastases første produkt designet til mirakuløst at genoplive hårets ungdommelighed, densitet og kvalitet.

Hårkvaliteten kan nemt forringes i dagligdagen, idet håret og hovedbunden er modtagelige overfor stress, farvning, UV stråling eller forurening i luften. Med tiden mister håret dets vigtigste kilde, Melanin, som er med til at bevare hårets kvalitet, farve, blødhed og glans. Dette serum har et rigt indehold af ceramider, polymerer og Stemoxidine®, som kompenserer for tabet af Melanin og giver håret densitet og fylde. Anti Ox-cellular® beskytter mod oxiderende stress 8 gange mere end huden selv er i stand til, og tilfører glans og blødhed. Med dets exceptionelle formel vil man efter blot 3 måneder se signifikant forandring og dit hår vil føles yngre.

Densifique Serum Jeunesse er Kérastase nyeste medlem af den succesfulde serie Densifique, som består af fem eksklusive hårprodukter. Med Densifique Serum Jeunesse fuldender du din daglige Densifique rutine og giver håret ”the finising touch”, der efterlader håret blødt, voluminøst og glansfuldt.

Serummet masseres i hovedbunden ved håndklædetørt hår og gerne ud i længderne for at give den ultimative effekt. Ved brug kun 1 gang vil dette serum løfte hårrødderne op og forøge volumen, forstærke glans og give håret en ungdommelig blødhed. Serummet giver den absolut ønskede virkning vi alle drømmer om: Densitet – Beskyttelse – Glans – tre mirakler i ét produkt.

Det er med sin perfekte størrelse lige til at have med i håndtasken, hvis du er på farten og skal genoplive det triste hår og se fabelagtig ud til enhver tid.

For yderligere information se www.kerastase.com
eller kontakt L’Orèal på tlf. 43 24 64 20.
Se også deres Instagram på @kerastasedanmark
WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!