Præmien består i denne uge af 3 produkter:
1 Dualsenses Sun Shampoo
1 Dualsenses Sun protect Spray
1 Dualsenses shimmer gel.

Samlet værdi kr.  347,-

 

Solprodukter til hårpleje bør ligge i toilettasken sammen med solcremen, når du pakker til sommerferien. Ligesom din hud, udsættes dit hår også for en masse påvirkninger – sol, strand, pool- og saltvand stresser og slider på håret. Resultatet er ofte et slidt og sommerstresset hår.

Passionsfrugtolierne i DualSenses Sun tager aktion
Med GOLDWELL Dualsenses Sun Reflects kan du give forebyggende pleje, som også genopbygger hårstråene indefra takket være indholdet af passionsfrugtolier og UV filter. Håret efterlades skinnende med et glitrende skær, og det føles sundt og ser lækkert ud.

Hurtigt og nemt ”hårfix”
Produkternes korte indvirkningstid gør solserien nem at bruge på ferien, når du gerne vil fixe håret og give beskyttende pleje i en fart, hvad enten turen går til stranden eller byen. Resultatet ses og føles straks.

Hårtip!
Du bør bruge Dualsenses Sun Reflection hele foråret og sommeren, hvor sollyset er ekstra kraftigt – ikke kun under solbadning. 

DualSensens SunReflects – effekten ses og føles straks
Hair & Body Shampoo 250ml: Vasker og plejer håret og huden, både før og efter sommerens påvirkninger.

Leave-in Protect Spray 150ml: Rystes og sprayes på håret efter hårvask. Et innovativt 2-fase system giver pleje og beskyttelse i ét. Hurtig og nem at bruge, skal ikke skylles ud.

Leave-in Protect Shimmer-Gel 100ml: en slags lipgloss til håret. Et leave-in produkt, der fordeles i håret, så det efterlades med et intenst glitrende skær, med beskyttende og fugtgivende effekt.

For nærmeste forhandler kontakt Goldwell på tlf. 70 25 52 11 eller se www.goldwell.dk

WonderBox - skønhedsabonnement