Den såkaldte ‘co-wash’ eller ‘conditioner-wash’ trend er oppe i tiden p.g.a. et større fokus på en mildere og mere skånsom hårpleje. Derfor har Schwarzkopf Professional nu føjet tre nye produkter, der er inspireret af hudpleje, til BC Bonacure serien. 

De nye BC Micellar Cleansing Conditioners renser mildt, samtidig med at de plejer håret som en conditioner, i blot ét trin, og uden at der behøves shampoo ved hver hårvask. De sulfat-fri, milde, hudplejeinspirerede micellar formler renser lige så effektivt som en almindelig shampoo, samtidig med at hårets naturlige olier og fugt bevares. I stedet for at skifte mellem forskellige slags shampoo, kan man med fordel anvende BC Micellar Cleansing Conditioners ved hver 3. vask for at få en mild rens, der holder håret i balance. De milde, lavtskummende sulfat-fri formler renser og plejer håret, bevarer de naturlige lipider og fugt, uden at gøre håret tungt. 

BC Moisture Kick Micellar Cleansing Conditioner

Indeholder Hyaluron-syre derivat, og er udviklet til normalt til tørt hår. Afbalancerer hårets naturlige fugtindhold og forbedrer styrken, elasticiteten og medgørligheden. Giver langvarig fugt til hår og hovedbund, samt udglatter overfladen, så håret bliver blødt, smidigt, glansfuldt og velplejet. 500ml. 

BC Moisture Kick Shampoo

En fugtgivende shampoo til tørt, skrøbeligt eller krøllet hår. 250 ml. 

Vejledende værdi: 328,-

WonderBox - skønhedsabonnement