Trevor Sorbie er et verdenskendt frisørikon og vinder af alle de globale, prestigefyldte priser, der er værd at vinde. Han er derudover drivkraften bag nogle af verdens mest professionelle plejeserier: 

Trevor Sorbie – Salon Exclusive
Trevor Sorbie har udviklet en vidtspændende serie hårpleje og styling produkter med super høj ydeevne og et vidtfavnende arbejdsområde.

I serien er der indbygget et effektivt antioxidant kompleks og et UV filter. Som nøgleingrediens i en stor del af produkterne, er det nyopdagede 18 MEA plejestof, som normalt findes i det sunde hår. Seriens effektivitet og beskyttelse mod den negative nedbrydelse der finder sted, påvirket af de frie radikaler og af varmestyling, er videnskabeligt bevist.
Resultatet er fantastisk. Ved at forebygge og forbedre plejetilstanden, undgår man at hårfarven falmer og at håret dehydrerer og bliver sart.

18 MEA er et enestående naturligt plejestof, der findes i håret. Stoffet arbejder i de ødelagte områder i håret og genopretter den naturlige fugtighed, blankhed og almene tilstand.

Trevor Sorbie – Straightening Addict
Trevor Sorbie har udviklet en serie til langt hår, som ønskes helt glat. Det kan opnåes med Straightening Addict.
Serien forebygger og genopbygger håret efter de skader, som opstår gennem styling.

Trevor Sorbie – Long Hair
Trevor Sorbie’s professionelle langhårsserie med 18MEA, fremhæver hårets naturlige glans.
Jo længere håret er, jo ældre er det. Langt hår tager skade med alderen – selv skulderlangt hår er 2-3 år gammelt og igennem dets levetid vil håret have været udsat for mange former for stress, deriblandt rensemidler, styling, varmebehandling, kemiske- og miljømæssige angreb. 

Serien tilfører håret fugt, som indeholder aminoacids, der bekæmper statisk elektricitet, forbedrer hårets tilstand og giver en total følelse af blødhed. Lægger et beskyttende UV-filter, som reducerer den ødelæggende effekt fra UV-stråling. Endvidere tilføres Vitamin E, en antioxidant, der hjælper med at beskytte håret mod skader fra omgivelserne og varmestyling. Serien indeholder produkter til langt glat og krøllet hår, hver med sin formel, der indeholder specifikke ingredienser, som opfylder de individuelle krav for hver hårtype.

Trevor Sorbie – Mg male grooming
– Maskulin velvære…

Den nye sammensætning af plejeprodukter til hår, ansigt og krop kombinerer det bedste af traditionen fra barberens tid med nutidens højteknologiske recepter. Hensigten er at give den moderne mand en effektiv, men anderledes produktserie. Indpakket i den meget iøjnefaldende stålgrå emballage, er denne førsteklasses serie designet til mænd.

For nærmeste forhandler kontakt IdHAIR Company A/S på tlf. 86 74 28 22 eller se