Skum er ikke lig med rent hår
Mange kæmper for at få shampooen til at skumme, når de vasker hår. Der er bare lige en ting, man skal have in mente, hvad det angår, og det er; meget skum betyder ikke, at dit hår bliver mere rent. I nogle tilfælde kan det faktisk resultere i det modsatte, idet skummende shampooer ofte indeholder flere fugtende ingredienser, som kan sætte sig i hår og hovedbund.

Giv dine hårprodukter tid til at virke
Moussen puttes i håret, og du begynder at style. Dette er en meget velkendt rutine og procedure for mange af dem, der anvender stylingprodukter til deres hår. Man vil dog kunne opnå en endnu bedre effekt, hvis man lader produktet virke i håret ca. 10 minutter, inden stylingen påbegyndes. På den måde vil produktet få tid til at trænge rigtigt ind i håret og derved virke bedre.

Undgå håndklædeturbanen
Når vi tørrer vores hår, kan det indimellem være praktisk at rende rundt med håndklædet om håret, mens vi lægger vores makeup. Men dette er ikke altid det smarteste. Efter et varmt bad er hårstrående åbne og kan let påvirkes. Det vil sige, at der er større chance for, at man får ustyrligt hår samt en dårlig hårdag, hvis de åbne hårstrå bliver gnedet op af håndklædet.

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!