Har du problemer med hårtab eller begynder du at blive tyndhåret? Og sukker du efter en løsning? Med det revolutionerende produkt, Toppik, kan du nemt og hurtigt skjule hårtabet. Toppik består af hårfibre lavet af organisk keratin protein, der sætter sig fast på hårstråene og derved gør dem tykkere. Håret bliver både tættere og mere voluminøst. 

Mange lider af hårtab, og det er aldrig sjovt, når håret langsomt forsvinder fra hovedbunden og tindingerne kravler længere tilbage. Der sker ofte, at både mænd og kvinder mister selvtilliden og skammer sig over det tynde hår. Men fortvivl ikke – med Toppik kan du skjule hårtabet så let som ingenting.

KØB TOPPIK MOD HÅRTAB ONLINE – KLIK HER!

Produktet virker til både mænd og kvinder og findes i utallige farver, så den matcher enhver hårfarve. Når Toppik påføres tilpasser hårfibrene sig netop din hårfarve. Det er et genialt produkt, der gør det tynde hår fyldigere og mere glansfuldt.

Toppik drysses i håret, og fibrene hægter sig fast i dit eget hår, mens du reder det igennem. Produktet består af samme type fibre, som findes i ægte hår, og er derfor helt ufarligt for håret.

Det er muligt at anvende Toppik i forbindelse med andre midler mod hårtab.

Toppik er på kort tid blevet meget populært og det virker!

KØB TOPPIK MOD HÅRTAB ONLINE – KLIK HER!

 

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!