Tofild - Love is in the hair

Parykproducenten Toftild startede i 2015 projektet Love is in the Hair, som modtager hårdonationer fra hele landet. Håret anvendes til fremstilling af parykker og alternativt hår til mennesker med et sygdomsrelateret hårtab

Hos Toftild kender de betydningen af at kunne tilbyde parykker lavet af donationshår. Parykkerne er 100% naturlige, meget holdbare og fantastiske at have på. For Toftild har det altid været vigtigt at have fokus på kvaliteten og naturligheden i de parykker, de tilbyder til mennesker, der ikke er så heldige at have sit eget hår. Formålet med Love is in the Hair er i høj grad at give disse mennesker det hår, de fortjener.

En hårdonation er et personligt bidrag

Når man sender sit hår til Toftild – Love is in the Hair, er man med til at gøre to ting;
Håret bliver brugt til parykker, til dem, der savner sit eget hår, og håret bliver samtidig også brugt til at samle penge ind til kræftsagen og andre velgørende formål.

En hårdonation er et utrolig vigtigt og meget personligt bidrag. Det betyder rigtig meget for de mennesker, der ikke har sit eget hår at få mulighed for at få en paryk, som er lavet af ægte hår. Og som ovenikøbet er lavet af donationshår, som er givet væk med stor kærlighed.

Ca. 400 hestehaler og fletninger om måneden havner i postkassen hos Toftild hvert år, og tallet er steget år for år.
Alle der sender sit hår ind til Toftild, modtager en mail med en bekræftelse og en tak og muligheden for at downloade et diplom.

Et meningsfuldt formål

Hvert år opgør Toftild, hvor meget hår, der er kommet ind til Love is in the Hair. Værdien af håret opgøres til et beløb, som gives ubeskåret væk til velgørende formål. Toftilds projekt Love is in the Hair har i alt indsamlet 600.000,- kr. til Knæk Cancer. Projektet støtter også Danske Hospitalsklovne og Team Rynkeby. Hvis man vil være med til at støtte disse formål, skal man vælge at sende sin hårdonation til ind til Love is in the Hair.

Toftild Hårdonation har fået meget opmærksomhed i medierne, og det skyldes ikke mindst, at en lang række af landets frisører og mange private vælger at støtte Love is in the Hair. Det strømmer ind med billeder af glade givere, der klipper hestehaler og fletninger af, for så at sende håret videre til Toftild. Og dermed støtte det gode formål.

I stedet for at feje håret op og smide det væk, så bliver det brugt til et meningsfuldt formål: ”Har du nok af det, andre savner, så giv det videre. Det gavner”

Læs mere på www.parykker.dk

WonderBox - hår- og skønhedsprodukter kun 279 kr!